Pravila o privatnosti

Sinmark d.o.o. je posvećen zaštiti svih informacija koje sakuplja i čuva o Korisnicima. Korisnici našeg sajta prihvataju da se podaci o njima koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti. Sinmark d.o.o. sakuplja minimalnu količinu informacija o Korisnicima u svrhu pružanja kvalitetne usluge. Politika privatnosti ukazuje na sve procese koji mogu rezultirati sakupljanjem podataka o Vama. Vaša poseta našem sajtu daje nam pravo za prikupljanje pomenutih informacija.
 
U cilju uspešne obrade i realizacije Vaše narudžbine, potrebni su nam Vaši osnovni podaci: ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam potvrdimo narudžbenicu, da Vas obavestimo o trenutnom statusu iste kao i da Vam isporučimo željenu robu. Sinmark d.o.o. se obavezuje da će čuvati privatnost svih kupaca.
 
Sinmark d.o.o. ne razmenjuje ni jednu informaciju o korisnicima sa trećim licima. Možemo koristiti informacije u cilju održavanja kontakta sa korisnicima i obaveštavanja o razvoju našeg biznisa. U ovom slucaju korisnici imaju mogućnost da se odjave sa naše mailing liste. Ukoliko u nekom trenutku u budućnosti budemo primorani da otkrijemo sakupljene informacije trećoj strani (npr. državnim organima), o tome ce korisnik biti obavešten i dati svoju saglasnost. Sinmark d.o.o. može povremeno objaviti informacije opšteg tipa trećim licima – na primer, broj posetilaca sajta koji su popunili neku online prijavu, ali pritom nikada neće uključiti informacije pomoću kojih bi se mogli identifikovati pojedinci, osobe koje su popunile pomenutu formu.
 
Rok čuvanja i upotrebe prikupljenih podataka je trajno, osim u slučaju povlačenja saglasnosti na zahtev korisnika, kada se podaci u celosti brišu. Primenjujemo najsavremenije organizacione, kadrovske i tehničke mere zaštite podataka od neovlašcenog pristupa, što uključuje, ali nije ograničeno sa: pristupom ličnim podacima sa lozinkom, ograničenim pristupom osetljivim podacima, enkriptovani transfer osetljivih podataka poslatih od strane korisnika popunjavanjem formulara za prijavu, naručivanjem, itd.
 
Korisnik razume i slaže se sa činjenicom da bezbedonosni integritet i privatnost njegovih podataka ne može biti 100% garantovana.
 
Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, kao i sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.
 
Odlukom da kompaniji Sinmark d.o.o. obezbedi lične informacije korisnik razume i slaže se sa činjenicom da bezbednost, integritet i privatnost njegovih podataka ne može biti 100% garantovana. Sinmark d.o.o. zadržava pravo da bilo kada izmeni ovu Politiku privatnosti. Svaka izmena postaje važeca nakon njenog objavljivanja na sajtu www.sinmark.rs.
 
Korisnik se obavezuje da povremeno pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama iste. Ukoliko korisnik nastavi da koristi sajt i usluge Sinmark d.o.o. nakon bilo koje nove verzije politike privatnosti, podrazumeva se da je istu prihvatio kao važeću.
 

IZJAVA O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI
 
Sinmark d.o.o. maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu www.sinmark.rs  budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti tačne.
 
Dostupnost proizvoda prikazanih na internet stranici može se razlikovati od realnog stanja zaliha u našem maloprodajnom objektu. Tačno stanje zaliha tj. dostupnost se može utvrditi slanjem upita na e-mail prodaja@sinmark.rs , pozivanjem broja telefona 022/552020 ili posetom našeg maloprodajnog objekata i proverom na licu mesta.
 
 
OPŠTE ODREDBE
 
Sinmark d.o.o zadržava pravo da u skladu sa svojom poslovnom politikom ili izmenama pravnih propisa vrši izmene ovih Opštih uslova, o čemu na uobičajen način obaveštava Korisnike, kao i pravo da menja ponudu Proizvoda / Usluga dostupnih preko Web shop-a.
 
Na kupovinu putem Sinmark Online Shop-a primenjivaće se u potpunosti odredbe važećeg Zakona o elektronskoj trgovini, Zakona o zaštiti potrošača, Zakona o zaštiti podataka i ostalih zakona koji regulišu materiju koja je predmet ovih Opštih uslova.
 
Sinmark d.o.o. može promeniti sadržaj ovog sajta ili proizvode i cene navedene na sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.