O nama

SINMARK d.o.o. bavi se proizvodnjom i prodajom računara i računarske opreme za privatna i pravna lica više od 10 god. Sedište firme je u Inđiji, gde je i osnovana 2008. godine.
 
Nudimo Vam širok asortiman robe: računarske konfiguracije, laptop računare, navigacije, digitalne aparate, računarsku opremu, kancelarijski materijal i potrošni materijal za štampače, belu tehniku i male kućne aparate i još mnogo toga. Takođe bavimo se i projektovanjem i izvođenjem računarskih mreža i video nadzora, servisiranjem računarske opreme i računara, kao i prodajom i administriranjem softvera.
 
Sinmark d.o.o. je firma koja se izdvojila po konkurentnim cenama i prepoznatljivom kvalitetu usluge. Kontaktirajte nas ili nam ukažite poverenje i posetite nas.
Pored maloprodajnog objekta u Inđiji imamo i veleprodaju i veleprodajni magacin.
 
Trudimo se da svakim danom proširujemo našu ponudu i da odgovorimo zahtevima tržišta nudeći robu sa najboljim odnosom CENA-KVALITET!
 
Uz stručnost i posvećenost poslu kojim se bavimo, zajednička karakteristika svih zaposlenih u Sinmarku jeste strast ka novim tehnologijama.
Zaposleni u Sinmarku su redovni učesnici stručnih skupova u zemlji i u inostranstvu što nam omogućava da prepoznamo potrebe naših klijenata i predložimo im neko novo, tehnološki inovativno rešenje, koje se tek pojavljuje na tržištu...
 
 
Podaci o nama:
 
Sinmark d.o.o.
Adresa: Kralja Petra I bb, 22320 Inđija
Telefon: 022/552020
Email: prodaja@sinmark.rs
PIB: 105673312
 
 
Radno vreme:
Radnim danima od 09:00 do 20:00 časova.
Subotom od 09:00 do 15:00 časova.