Načini plaćanja

Cene svih proizvoda i usluga na ovom sajtu, izražene su u dinarima sa obračunatim PDV-om. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Sinmark d.o.o. se stalno trudi da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.
 
1.1 Plaćanje u maloprodaji
Gotovinom - Robu u našem maloprodajnom objektu možete platiti gotovinom
Karticama banaka - Plaćanje kreditnim ili debitnim karticama banaka (VISA, Maestro, Master Card, Dina, American Express)
Čekovima - Plaćanje čekovima na 6 mesečnih rata bez kamate
Virmansko plaćanje - plaćanje preko računa
 
1.2 Plaćanje online
Plaćanje pouzećem - Kada plaćate pouzećem to znači da naručenu robu plaćate prilikom isporuke. Za porudžbine koje su veće od 10.000 din. isporuka je besplatna. Za porudžbine manje od 10.000 din.
isporuka se plaća po važećem cenovniku kurirskog servisa Pošte Srbije.
Za više informacija posetite >>PostExpress<<
Ako želite robu da preuzmete lično u našem maloprodajnom objektu potrebno je u polju “napomena” da napišete da ćete lično preuzeti robu.
Plaćanje preko računa - Kada završite online kupovinu na Vašu e-mail adresu dobićete podatke za uplatu. Uplatu možete izvršite ili na nekom uplatnom mestu ili elektronskim bankarstvom. Kada Sinmark d.o.o. evidentira Vašu uplatu roba će Vam biti poslata na Vašu adresu.